Survivor 4: Ένταση και κατηγορίες στο συμβούλιο με την Ελευθερίου, τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη!

April 15, 2021


Ένας κακός χαμός έγινε και στο σημερινό συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που σας έχουμε ενημερώσει ποιος αποχωρεί απόψε!Αυτή τη φορά η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Ελ…

...ευθερία Ελευθερίου, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη! Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήραν και ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς! VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη διαψεύδει...

Ένας κακός χαμός έγινε και στο σημερινό συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που σας έχουμε ενημερώσει ποιος αποχωρεί απόψε!

Αυτή τη φορά η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη! Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήραν και ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς!

Το θέμα συζήτησης αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο ένα αλλά ασχοληθήκαν με όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί με την Ελευθερία, από το ότι ισχυρίζονταν πως πήγε να τους κλέψει τις προμήθειες μέχρι και το ότι την έπεφτε στον Αλέξη Παππά για να μην ψηφιστεί!

Η Ελευθερία υποστήριξε φυσικά τον εαυτό της και είπε πως η ίδια αν φύγει θα φύγει με το κεφάλι ψηλά και νομίζει πως της χρωστάνε μια συγγνώμη τα παιδιά και πως η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να ζητήσει πρώτη!

Η ένταση στο συμβούλιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.