Survivor 4: Ποσοστά χθεσινής 14/4 ψηφοφορίας – Στην πρώτη θέση ο Παύλος Γαλακτερός

April 15, 2021


Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις πληροφορίες του Youweekly….

...gr!Αναμφισβήτητα ήταν η πιο όμορφη αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε Survivor, όχι μόνο στο φετινό! Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με πρώτο τον Τριαντάφυλλο, σηκώθηκαν όρθιοι την πήραν αγκαλιά και τραγούδησαν μαζί για να αποχαιρετήσουν την φίλη τους! ...

Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις πληροφορίες του Youweekly.gr!

Αναμφισβήτητα ήταν η πιο όμορφη αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε Survivor, όχι μόνο στο φετινό! Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με πρώτο τον Τριαντάφυλλο, σηκώθηκαν όρθιοι την πήραν αγκαλιά και τραγούδησαν μαζί για να αποχαιρετήσουν την φίλη τους!

Από την πλευρά του απογοητευμένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η Ελευθερία ήταν η παίκτρια που υπέδειξε για υποψήφια έχοντας την ατομική ασυλία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, άρα θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το τέλος της Ελευθερίας από το Survivor 4.

Η ψηφοφορία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού οι περισσότεροι από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι μαντέψαμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει!

Τεράστια έκπληξη όμως στο ερώτημα “ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor” αποτέλεσε η πρώτη θέση! Εκεί τερμάτισε ο Παύλος Γαλακτερός και μάλιστα με καλή διαφορά από τον δεύτερο που ήταν… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Βάση στατιστικών χειρότερος παίκτης ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη διαψεύδει την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.