Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στο γιατρό – Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία θα σας κάνει να ανατριχιάσετε… (Video)

April 15, 2021


Κινητό: Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του. Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος άνδρας, γνωστός για τα κοινωνικά κ…

...αι ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail.6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού. Μία ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι...

Κινητό: Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του. Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος άνδρας, γνωστός για τα κοινωνικά και ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού. Μία ακτινογραφία αποκάλυψε ότι η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι του. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά περίπτωσης που ενήλικας καταπίνει κινητό που κατέληξε στο στομάχι του. Παράλληλα δείτε και ποια κινητά έχουν την μεγαλύτερη ακτινοβολία.

Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στο γιατρό

Οι γιατροί αρχικά προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη συσκευή με γαστρεντερική ενδοσκόπηση, μια μέθοδος που εκτελείται συχνά όταν καταπίνονται αντικείμενα, που όμως δεν έχουν περάσει στο πεπτικό σύστημα. Κατά την ενδοσκόπηση, ένας λεπτός και εύκαμπτος σωλήνας με βιντεοκάμερα και φως εισάγεται στον οισοφάγο για την απομάκρυνση του ξένου αντικειμένου.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στον οισοφάγο. Έτσι χρειάστηκε να γίνει μια τομή στο στομάχι του για να αφαιρεθεί το κινητό. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως λαπαροτομία εφαρμόζεται σε ελάχιστα άτομα που καταπίνουν ένα ξένο αντικείμενο. Ο φυλακισμένος πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και ανάρρωσε πλήρως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

Κινητό: Σας κάλεσαν αυτοί οι αριθμοί; Μην απαντήσετε ποτέ!

Επέστρεψαν οι τηλεφωνικές απάτες με αριθμούς από το εξωτερικό, γι’ αυτό αν σας καλέσουν ποτέ οι παρακάτω αριθμοί στο κινητό μην το σηκώσετε ποτέ! Επίσης, η ερευνητική ομάδα της Avast εντόπισε 15 κακόβουλες εφαρμογές τις οποίες εάν έχετε έστω και μια από αυτές στο τηλέφωνό σας θα πρέπει να τις διαγράψετε άμεσα!

Οι συγκεκριμένες απάτες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, πολλές φορές τους καταναλωτές και έχουν υπάρξει σχετικές ενημερώσεις τόσο από την Ελληνική Αστυνομία, όσο και από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών.

Παρόλα αυτά, ο εφιάλτης των απατεώνων επέστρεψε και οι κλήσεις είναι πλέον μαζικές σε ανυποψίαστους πολίτες.

Προσοχή μην απαντήσετε ή πάρετε πίσω, γιατί υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε τρία δευτερόλεπτα και αν έχετε στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας στο τηλέφωνό σας, μπορούν να τα αντιγράψουν.

Οι χρήστες λαμβάνουν κλήσεις από:

τηλ .: +375602605281,

τηλ .: +37127913091

τηλ .: +37178565072

τηλ .: +56322553736

τηλ .: +37052529259

τηλ .: +255901130460

ή οποιοσδήποτε αριθμό ξεκινώντας από +371 +375 * 381, κουδουνίζουν μόνο μία φορά και κλείνουν.

Απάτη στο κινητό με αυτούς τους αριθμούς

Αν καλέσετε πίσω, μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 δευτερόλεπτα και εάν έχετε στοιχεία τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας στο τηλέφωνό σας, μπορούν να τα αντιγράψουν

+ 375- κώδικας είναι για τη Λευκορωσία.

+ 371- κώδικας για τη Λετονία.

+ 381 – Σερβία

+ 563- Valparaiso

+ 370 – Βίλνιους

+ 255 – Τανζανία

Επίσης, μην πατάτε # 90 ή # 09 στο κινητό σας τηλέφωνο όταν σας ζητηθεί από οποιονδήποτε καλούντα. Είναι ένα νέο τέχνασμα που χρησιμοποιούν για να έχουν πρόσβαση στην κάρτα SIM σας και να πραγματοποιούν κλήσεις με δικά σας έξοδα.

Ήδη έχει πάρει φωτιά το ίντερνετ από καταγγελίες πολιτών για συγκεκριμένους αριθμούς και οι καταναλωτές ενημερώνουν ο ένας τον άλλο με μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.