Survivor 4: Φίλοι του Σάκη απειλούν όσους τον βρίζουν στα social media – Ξεφεύγει η κατάσταση

April 15, 2021


Στο Twitter εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο καταγγελίες τηλεθεατών πως φίλοι του Σάκη Κατσούλη τους απειλούν επειδή τον βρίζουν!Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνουμε το μέρος καμίας πλευράς! Άδ…

...ικο έχουν και οι δύο! Άδικο έχουν όσοι τον βρίζουν χυδαία και μάλιστα ανώνυμα στα social media, μέσα από ψεύτικα προφιλ, ακόμα μεγαλύτερο άδικο όμως έχουν και οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη που τους τραμπουκίζουν και τους απειλούν! Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι...

Στο Twitter εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο καταγγελίες τηλεθεατών πως φίλοι του Σάκη Κατσούλη τους απειλούν επειδή τον βρίζουν!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνουμε το μέρος καμίας πλευράς! Άδικο έχουν και οι δύο! Άδικο έχουν όσοι τον βρίζουν χυδαία και μάλιστα ανώνυμα στα social media, μέσα από ψεύτικα προφιλ, ακόμα μεγαλύτερο άδικο όμως έχουν και οι φίλοι του Σάκη Κατσούλη που τους τραμπουκίζουν και τους απειλούν! Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι φίλοι του τερματοφύλακα απλά να παίζουν άλλα παιχνίδια στις πλάτες του παιδιού, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και πρωταγωνιστεί στο Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΔΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Κομμένες σκηνές από το χθεσινό 13/4 επεισόδιο

Γιώργος Λιανός: Απάντησε σε tweet τηλεθεατή για το Survivor κι έγινε το αδιαχώρητο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.