Πέθανε ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου: «Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης»

April 15, 2021


Π«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης»  έγραψε ο σκηνοθέτης για την απώλεια του γιου τουΈφυγε από τη ζωή ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου.Η… ζωή του με τον Άλκη, όπως ήτ…

...αν και ο τίτλος της αυτοβιογραφικής ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου δεν είχε ευτυχισμένο τέλος.Ο Άλκης που έπασχε από αυτισμό άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή. Δίπλα του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος.«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης» έγραψε...

Π

«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης»  έγραψε ο σκηνοθέτης για την απώλεια του γιου του

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Κολλάτος, ο γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου.

Η… ζωή του με τον Άλκη, όπως ήταν και ο τίτλος της αυτοβιογραφικής ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου δεν είχε ευτυχισμένο τέλος.

Ο Άλκης που έπασχε από αυτισμό άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή. Δίπλα του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος.

«Είναι άδικο να ζω εγώ και να φεύγει ο Άλκης» έγραψε ο σκηνοθέτης για την απώλεια του γιου του στον λογαριασμό του στο facebook.

 

Πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.