ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ! Αυτοί κερδίζουν σήμερα την επικοινωνία

April 14, 2021


Τετάρτη 14/4, ώρα 07:41 και το Youweekly.gr σας έχει το πρώτο spoil για σήμερα, για το ποια ομάδα κερδίζει! Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ήταν φουλ έξτρα… και τι δεν είχε… τσακωμούς …

...κλασικά, άσχημους τραυματισμούς αλλά και ψηφοφορία! Ημέρα αποχώρησης σήμερα για έναν παίκτη… αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας!Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Κόκκινους μετά τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου στο χθεσινό αγώνισμα. Μπορεί να επανήλθε για το αγώνισμα...

Τετάρτη 14/4, ώρα 07:41 και το Youweekly.gr σας έχει το πρώτο spoil για σήμερα, για το ποια ομάδα κερδίζει! Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ήταν φουλ έξτρα… και τι δεν είχε… τσακωμούς κλασικά, άσχημους τραυματισμούς αλλά και ψηφοφορία! Ημέρα αποχώρησης σήμερα για έναν παίκτη… αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας!

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Κόκκινους μετά τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου στο χθεσινό αγώνισμα. Μπορεί να επανήλθε για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε κιόλας, αλλά τα ράμματά του τα έκανε και το πόδι του δεν ξέρουμε αν είναι σε καλή φάση.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SURVIVOR

Αυτό μπορεί να τον κρατήσει έξω από το σημερινό αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, αλλά και γενικά από το Survivor, όπως ήδη σας έχουμε πει. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο βέβαια. Ο Ηλίας είναι από τα φαβορί.

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 14/4 αγώνα στο Survivor

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Trailer ακόμα δεν έχουμε άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τον στίβο μάχης αλλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, αν υπάρχει σωστή πληροφόρηση από μέσα δεν χρειαζόμαστε κανένα trailer, και ξέρετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr όσον αφορά το Survivor ειδικά δεν πέφτει έξω με τίποτα!

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ SURVIVOR

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, το σερί των Μπλε θα συνεχιστεί και σήμερα θα μπορέσουν να απολαύσουν video calls με αγαπημένα τους πρόσωπα! Οι Κόκκινοι πάλι ήττα… και θα συνεχίσει αυτό αν δεν φύγουν οι αδύναμοι από την ομάδα τους… Ξέρετε ποιους εννοούμε! Σήμερα είναι η ευκαιρία… Θα επανέλθω με το ποιος φεύγει, γιατί το ξέρω κι αυτό… Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν ξέρω ακόμα…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.