Survivor-Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

April 14, 2021


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς θα έχουμε άλλη μία αποχώρηση. Υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου από τους Κόκκινους και ο Κώστας Παπ…

...αδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός από τους Μπλε.Το…ρεκόρ του ΝτάφιΤην πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να ψηφίζουν τον Κώστα Παπαδόπουλο. Νικητές της δεύτερης ασυλίας ήταν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να ψηφίζουν τον… συνήθη ύποπτο Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφι είναι...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς θα έχουμε άλλη μία αποχώρηση. Υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου από τους Κόκκινους και ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός από τους Μπλε.

Το…ρεκόρ του Ντάφι

Την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να ψηφίζουν τον Κώστα Παπαδόπουλο. Νικητές της δεύτερης ασυλίας ήταν οι Μπλε, με τους Κόκκινους να ψηφίζουν τον… συνήθη ύποπτο Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφι είναι για έβδομη φορά υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό από τους Μπλε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος επίσης ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας για τους Κόκκινους έβγαλε στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν το όνομα που θα ακουστεί στο αποψινό επεισόδιο από το στόμα του Γιώργου Λιανού, θα είναι αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου. Αν επιβεβαιωθούν τότε το…ταξίδι της γνωστής τραγουδίστριας στο Survivor φτάνει στο τέλος του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.