Δολοφονία Καραϊβάζ – Νέο βίντεο 4 λεπτά μετά τη δολοφονία του

April 14, 2021


Το βίντεο είναι τραβγημένο μόλις 4 λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 9 Απριλίου.   Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχ…

...�ον ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά ενός εκ των 2 δολοφόνων. Έτσι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους δράστες να κατέβηκε από το μηχανάκι και ο άλλος να συνέχισε μόνος του.   Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της...

Το βίντεο είναι τραβγημένο μόλις 4 λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 9 Απριλίου.

 

  • Στο βίντεο εμφανίζεται στο μηχανάκι να επιβαίνει μόνον ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά ενός εκ των 2 δολοφόνων. Έτσι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους δράστες να κατέβηκε από το μηχανάκι και ο άλλος να συνέχισε μόνος του.

 

 

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, από το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι. Κατά ένα σενάριο των αστυνομικών, όταν οι δράστες βρέθηκαν σε ασφαλές σημείο, ο συνοδηγός κατέβηκε και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο -πιθανώς άλλαξε ρούχα- με τον οδηγό του σκούτερ να συνεχίζει με σκοπό να το εξαφανίσει, κινούμενος σε διαφορετική κατεύθυνση από τον συνεργό του.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.