Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ στις έρευνες για τη δολοφονία – Τι δείχνουν το κινητό και ο υπολογιστής του

April 14, 2021


Νέες αποκαλύψεις έρχονται από τις έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πληροφορίες στο κινητό και τον υπολογιστή του στοιχεία, που θα οδηγήσουν στους δράστε…

...ς και τον ηθικό αυτουργό του θανάτου του.Οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από πρόσωπα κλειδιά, μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε στους αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής όταν την...

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από τις έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πληροφορίες στο κινητό και τον υπολογιστή του στοιχεία, που θα οδηγήσουν στους δράστες και τον ηθικό αυτουργό του θανάτου του.

Οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από πρόσωπα κλειδιά, μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κατέθεσε στους αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής όταν την επισκέφτηκαν στο σπίτι της, τη στιγμή που κυκλοφορεί ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία.

Η σύζυγός του, Στάθα, ήταν εκείνη που έδωσε στους αξιωματικούς της Αστυνομίας το pin του κινητού τηλεφώνου του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και το laptop του. Τις δύο αυτές συσκευές, όπως και έναν υπολογιστή που είχε στη δουλειά του, αναμένεται να ερευνήσουν εξονυχιστικά οι Αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου ουσιαστικά καταστράφηκε, καθώς χτυπήθηκε από μία από τις σφαίρες των εκτελεστών, τα αρχεία και τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.