Ζήνα Κουτσελίνη: Η νέα συγκινητική φωτογραφία με τον Γιώργο Καραϊβάζ να χορεύει ζεϊμπέκικο

April 13, 2021


Απέραντη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (9/4).Ο θάνατος του δημοσι…

...�ογράφου έχει «βυθίσει» στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους τους, αλλά και τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αφού επί τέσσερα χρόνια τους έλεγε καθημερινά «καλημέρα»!Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή της...

Απέραντη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (9/4).

Ο θάνατος του δημοσιογράφου έχει «βυθίσει» στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους τους, αλλά και τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αφού επί τέσσερα χρόνια τους έλεγε καθημερινά «καλημέρα»!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή της κάνει εκτενείς αναφορές στην εκτέλεση του στενού της συνεργάτη, ενώ φέρνει στο φως της δημοσιότητας διάφορα στιγμιότυπα από όσα γίνοντας πίσω από τις κάμερες.
Το μεσημέρι της Τρίτης (13/4) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Γιώργο Καραϊβάζ τη στιγμή που χορεύει ζεϊμπέκικο και εκείνη του χτυπά παλαμάκια γράφοντας στη λεζάντα: «Η ζωή θέλει φως! Οι στιγμές που ζήσαμε είναι οι αναμνήσεις μας και ο δρόμος μας στο φως! Γιώργο μου, ήσουν ΒΟΥΝΟ για όλους μας».

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});

(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});

Οι συνεργάτες του, οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως ο δικός τους Γιώργος βρήκε έναν τέτοιο θάνατο. Κάποιους φαίνεται ενόχλησε και θέλησαν να του κλείσουν το στόμα, σημειώνοντας έτσι ένα τεράστιο πλήγμα στη δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου.

Οι συνάδελφοί του ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν, μέχρι να βρουν τους δολοφόνους του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.