Survivor Spoiler 13/4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα

April 13, 2021


Οταν οι περισσότεροι «δημιουργούν» spoilers χωρίς καμία βάση, στο Dokari θα βρίσκετε μόνο το τι πραγματικά έχει συμβεί στο Survivor. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση απ’ την Κόκκινη …

...ομάδα;Οι Μπλε κάνουν σήμερα το 1-1 στις μονομαχίες για την κατάκτηση ασυλίας στο Survivor, μετά από ένα αγώνισμα που βλέπουμε τον Μπόγδανο να τραυματίζεται και να αποχωρεί με ασθενοφόρο, όπερ σημαίνει πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος, φυσικά και στην έκβαση.Οπως,...

Οταν οι περισσότεροι «δημιουργούν» spoilers χωρίς καμία βάση, στο Dokari θα βρίσκετε μόνο το τι πραγματικά έχει συμβεί στο Survivor. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση απ’ την Κόκκινη ομάδα;

Οι Μπλε κάνουν σήμερα το 1-1 στις μονομαχίες για την κατάκτηση ασυλίας στο Survivor, μετά από ένα αγώνισμα που βλέπουμε τον Μπόγδανο να τραυματίζεται και να αποχωρεί με ασθενοφόρο, όπερ σημαίνει πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος, φυσικά και στην έκβαση.

Οπως, καταλαβαίνετε, όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται πια στο ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας.

Εχουμε ήδη μάθει τον πρώτο υποψήφιο από τη Μπλε ομάδα, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Παπαδόπουλο και πρώτοι σας αποκαλύψαμε από τη Δευτέρα πως ο Νίκος Μπάρτζης, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα επιλέξει απόψε για δεύτερο Μπλε υποψήφιο, τον Παύλο Γαλακτερό.

Πάμε τώρα στα σημερινά, τα… φρέσκα κουλούρια!

Γίνεται από χθες ένας χαμός στο Twitter και τυγχάνει αναπαραγωγής και από πολλά σάιτ, με την πληροφορία περί κατάκτησης της ατομικής ασυλίας από τον Τριαντάφυλλο.

Οχι, είναι η απάντηση. Ο Τριαντάφυλλος, όχι μόνο δεν κατακτά την ατομική ασυλία, αλλά σύμφωνα με τις δικές μας πηγές από τον Αγιο Δομίνικο, που πολύ σπάνια μας ρίχνουν σε γκέλα, ο Ντάφι θα είναι και πάλι ο ένας από τους δύο υποψηφίους για αποχώρηση.

Θεωρείται κλειδωμένη η συγκεκριμένη εξέλιξη, οπότε θα επανέλθουμε εντός της ημέρας και με τη μεγάλη έκπληξη που έχει να κάνει με το ποιος είναι από την Κόκκινη ομάδα, ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.