Πάτρα: Νέες φωτογραφίες της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου – Σε σοκ οι μαθητές της (Video)

April 12, 2022


Μαθητές του 52ου Γυμνασίου του Κολωνού έχουν κάνει ανάρτηση στο facebook όπου αναφέρουν πόσο σοκαρισμένοι είναι με αυτή την τραγική εξέλιξη της αγαπημένης τους καθηγήτριας, Ευγενίας Κούτρα.Μία καθηγήτ…

...ρια που όπως λένε ήταν δίκαιη και είχε κρατήσει επαφές και με πολλούς από τους μαθητές της.Δείτε επίσης: Απίστευτο: Αυτό είπε η μικρή Τζωρτζίνα στον Μάνο Δασκαλάκη την ημέρα που πέθανε η ΊριδαΝα σημειωθεί πως αυτές τις μέρες ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα χρέη...

Μαθητές του 52ου Γυμνασίου του Κολωνού έχουν κάνει ανάρτηση στο facebook όπου αναφέρουν πόσο σοκαρισμένοι είναι με αυτή την τραγική εξέλιξη της αγαπημένης τους καθηγήτριας, Ευγενίας Κούτρα.

Μία καθηγήτρια που όπως λένε ήταν δίκαιη και είχε κρατήσει επαφές και με πολλούς από τους μαθητές της.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Αυτό είπε η μικρή Τζωρτζίνα στον Μάνο Δασκαλάκη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα

Να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα χρέη της σπιτονοικοκυράς.

Την ίδια ώρα, σε μία οργισμένη ανάρτηση προέβη η ζωγράφος που είχε φιλοτεχνήσει τα πορτρέτα της Μαλένας και της Ίριδας ύστερα από αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πρώτα τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες τα πορτρέτα τους» γράφει στην ανάρτησή της η ζωγράφος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.