Survivor trailer 11/04: «Πλακώνονται» μπροστά σε όλους Αλέξης και Ηλίας – Πανικός στην παραλία

April 11, 2021


Απίστευτα πράγματα αναμένεται να γίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (11/4) για το Survivor, με τον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο να βρίσκονται πολύ κοντά στο να… παίξουν ξύλο, προκαλώντας πανικό στ…

...ην παραλία, και δη στην κόκκινη ομάδα.Οι έριδες δεν έχουν σταματήσει ανάμεσα στους δύο παίκτες, που μοιάζουν να βρίσκονται σε ανοικτή κόντρα για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Η κόντρα τους αυτή αναμένεται να φτάσει στα άκρα, με τον Αλέξη να απειλεί ανοικτά τον Ηλία και...

Απίστευτα πράγματα αναμένεται να γίνουν στο επεισόδιο της Κυριακής (11/4) για το Survivor, με τον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο να βρίσκονται πολύ κοντά στο να… παίξουν ξύλο, προκαλώντας πανικό στην παραλία, και δη στην κόκκινη ομάδα.

Οι έριδες δεν έχουν σταματήσει ανάμεσα στους δύο παίκτες, που μοιάζουν να βρίσκονται σε ανοικτή κόντρα για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Η κόντρα τους αυτή αναμένεται να φτάσει στα άκρα, με τον Αλέξη να απειλεί ανοικτά τον Ηλία και εκείνον να αντιδρά, μετά από τόσες προκλήσεις, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Survivor trailer 11/04: Χαμός στο νέο επεισόδιο – Έρχονται στα χέρια Αλέξης και Ηλίας

«Αχ φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει», λέει μπροστά στην κάμερα ο Αλέξης, που κερδίζει πανηγυρικά τη θέση του πιο μισητού παίκτη, και συνεχίζει την επίθεση λίγο πριν από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Ο Ηλίας, σε εκείνο το σημείο, τον ρωτά τι πρόβλημα έχει μαζί του και γιατί τον στοχοποιεί όλη την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει και να φτάνει σχεδόν να «πλακωθεί» μαζί του.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, όμως, και δη του Νίκου Μπάρτζη, η κατάσταση ηρεμεί για λίγο, με τον Γιώργο Λιανό να δυσκολεύεται εκείνη την ώρα να επιβάλει την τάξη. Όλα αυτά τα συμβάντα, βέβαια, προμηνύουν μια εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων, ειδικά για τις μέρες, όπου θα έρθουν οι ασυλίες, με τον Αλέξη να ψηφίζει τον Ηλία, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.