«Τα πράγματα δεν είναι έτσι» – Με το μέρος του γνωστού τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ο Mente Fuerte

April 10, 2023


Εδώ και λίγες ημέρες τα μέσα απασχόλησε μια νέα υπόθεση βιασμού γυναίκας, στην οποία κατηγορείται, πως εμπλέκεται γνωστός τράπερ και συνεργάτης του, με τον ίδιο να παραδίνεται στις Αρχές του Ρεθύμνου, εκεί όπου λέγεται πως συνέβη η πράξη.Από τη μεριά του ο ίδιος δεν παραδέχεται, όπως αναφέρει η υπερασπιστική του γραμμή, πως παρενόχλησε τη νεαρή φοιτήτρια, που κατήγγειλε το βιασμό (δείτε εδώ τις δη…

...Fzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCQk8L2Rpdj4NCiAgICAgICAgICAgIA0KCQkJICAgICAgICAgICAgICAgIDwvZGl2PjwhLS0gLy5iYW5uZXItc3RpY2t5IC0tPg0KICAgICAgICAgICAgPC9kaXY+PCEtLSAvLnN0aWNreS1iYW5uZXIgLS0+'));} Από τη μεριά του ο ίδιος δεν παραδέχεται, όπως αναφέρει η υπερασπιστική του γραμμή, πως παρενόχλησε τη νεαρή φοιτήτρια, που κατήγγειλε...

Εδώ και λίγες ημέρες τα μέσα απασχόλησε μια νέα υπόθεση βιασμού γυναίκας, στην οποία κατηγορείται, πως εμπλέκεται γνωστός τράπερ και συνεργάτης του, με τον ίδιο να παραδίνεται στις Αρχές του Ρεθύμνου, εκεί όπου λέγεται πως συνέβη η πράξη.


Από τη μεριά του ο ίδιος δεν παραδέχεται, όπως αναφέρει η υπερασπιστική του γραμμή, πως παρενόχλησε τη νεαρή φοιτήτρια, που κατήγγειλε το βιασμό (δείτε εδώ τις δηλώσεις του δικηγόρου του).

Ο Μente Fuerte από τη σειρά του, ο οποίος ανήκει στον ίδιο χώρο με το γνωστό τράπερ θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος και έτσι μέσα από insta stories, υπερασπίστηκε το φίλο του, περιμένοντας να λάμψει η αλήθεια.

Η θέση του Μente Fuerte για τον τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

«Λοιπόν καλησπέρα, έχω να πω 2, 3 πολύ σημαντικά πράγματα, γιατί παίρνω μηνύματα, μου τηλεφωνούν από εκπομπές και βλέπω, ότι κανένας από μας δε βγαίνει να πάρει θέση για κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, αλλά εγώ έχω να πω, επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον Rack, τον είδα να κλαίει για όλο αυτό που έχει συμβεί ότι είμαι βέβαιος ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Μιλάμε για ένα παιδί που έχει τρόπους, έχει ηθική είναι από τα πιο καλόψυχα παιδιά εκεί έξω, δεν ξέρω τι εικόνα έχετε ή τι ακούτε, εγώ θα μιλήσω για εμένα και για αυτά που, ξέρω, γνωρίζω και βλέπω. Είμαι βέβαιος ότι ο Ηρακλής δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο..

Είναι ένα παιδί, λοιπόν που έχει μεγαλώσει με τη μαμά του και την αδερφή του, άρα έχει μεγαλώσει με γυναίκες, άρα ξέρει πώς να σέβεται τις γυναίκες. Έχω δει πώς δείχνει τον σεβασμό του στις γυναίκες, οπότε καλό είναι να μη βιάζεστε να κρίνετε, όταν κάποιος μπαίνει σε αυτή τη θέση και είναι ευάλωτος, μην πέφτετε να τον φάτε.

Λοιπόν, μένα η άποψή μου είναι αυτή και όσο γνωρίζω το Ρακ είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λένε. Θα λάμψει η αλήθεια είμαι σίγουρος, λοιπόν να προσέχετε και να προσέχετε τι γράφετε, τι λέτε και πως κρίνετε τους ανθρώπους, την αγάπη μου!», είπε ο Mente Fuerte.

Ξέσπασε η μητέρα του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Η μητέρα του τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Τ-live» για την κατάσταση, που βρίσκεται ο γιός της, αλλά υποστήριξε πως όλα αυτά είναι ψέματα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της.

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται», είπε νευριασμένη η μητέρα του 24χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.