Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

April 10, 2022


Για το πως εξέλαβε τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η αδερφή της, Δήμητρα στο Χαμογέλα και Πάλι.«Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρ…

...ίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Ρίχνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα.Εκεί είναι το επισκεπτήριο,...

Για το πως εξέλαβε τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η αδερφή της, Δήμητρα στο Χαμογέλα και Πάλι.

«Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Ρίχνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα.

Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη ζητούσε να πάει να τη δει, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.