Άγριος καβγάς στη «Φάρμα»: Ούρλιαζε έξαλλος ο Τζώρτζογλου στον Ιατρόπουλο (video)

April 10, 2021


Άγριος καβγάς ξέσπασε στη «Φάρμα» ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.Σύμφωνα με πλάνα από το ριάλιτι που μεταδόθηκαν στο «Πρωινό», Στράτος Τζώρτζογλου και Μιχάλης Ιατρόπουλος δι…

...�αφώνησαν πολύ έντονα με αφορμή κάποιες εργασίες που έπρεπε να φέρουν εις πέρας.Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκνευρίστηκε επειδή ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν ακολούθησε τις οδηγίες που του είχε δώσει και του έβαλε τις φωνές και ο Στράτος Τζώρτζογλου, μιλώντας στον Θανάση Πάτρα, απείλησε...

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη «Φάρμα» ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Σύμφωνα με πλάνα από το ριάλιτι που μεταδόθηκαν στο «Πρωινό», Στράτος Τζώρτζογλου και Μιχάλης Ιατρόπουλος διαφώνησαν πολύ έντονα με αφορμή κάποιες εργασίες που έπρεπε να φέρουν εις πέρας.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκνευρίστηκε επειδή ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν ακολούθησε τις οδηγίες που του είχε δώσει και του έβαλε τις φωνές και ο Στράτος Τζώρτζογλου, μιλώντας στον Θανάση Πάτρα, απείλησε πως θα αποχωρήσει αν ξαναδεχθεί προσβολές.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο που θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες.


Μιχάλης: Δεν φτιάχνεις, χαλάς… Κάνε ό,τι θες, τι να σου πω; Κάνε ό,τι σου κόβει…
Στράτος: Εντάξει, δεν πειράζει, Θα μάθω.
Μιχάλης: Για να μάθεις πρέπει να ακούς ρε Στράτο… Σου έδωσα σαφείς εντολές. Δεν ξέω πού το ονειρεύτηκες…

Στράτος: Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Μιχάλης: Αν δεν μπορείς, μην κάνεις δουλειές. Δεν σου ξαναδείχνω τίποτα. Σου έδειξα ακριβώς τι να κάνεις κι εσύ έκανες ότι σου κατέβηκε.


Στράτος: Μη μου πάρεις το κεφάλι τώρα, σε παρακαλώ. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Προσπαθώ να βοηθήσω!
Μιχάλης: Άστο καλύτερα!
Στράτος: Εντάξει το αφήνω.

Στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στον Θανάση Πάτρα είπε: «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος! Τέλος! Τέλος! Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προβάλει στη ζωή μου! Κανείς! Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος! Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.