Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίαςv

April 10, 2021


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας το μεσημέρι της Παρασκευής.Φωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος ΜελισσάρηςΦωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος ΜελισσάρηςH δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σημε…

...ιώθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής.Κατά πληροφορίες οι δολοφόνοι ήταν δύο και πυροβόλησαν αρκετές φορές τον Γιώργο Καραϊβάζ.Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για εκτέλεση με 6 σφαίρες ενώ άλλες πληροφορίες μιλούν για 17 κάλυκες που βρέθηκαν...

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Φωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος ΜελισσάρηςΦωτογραφίες/Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σημειώθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στις 14:15 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατά πληροφορίες οι δολοφόνοι ήταν δύο και πυροβόλησαν αρκετές φορές τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για εκτέλεση με 6 σφαίρες ενώ άλλες πληροφορίες μιλούν για 17 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Οι δράστες πλησίασαν τον δημοσιογράφο την ώρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Άλιμο.

Οι δύο δολοφόνοι τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ:

Βίντεο από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση από τους δύο εκτελεστές, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ένος αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος, ενός καλού συναδέλφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Πηγή: newsbomb.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.