Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτός ήταν ο δημοσιογράφος που σκότωσαν εν ψυχρώ

April 10, 2021


Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκ…

...αετία του 1990.    Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.   O...

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πέρασε στον ANT1, από όπου και ξεκίνησε την δεκαετία του 1990.

 

 

 

  • Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό και μετακόμισε στο Star, όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

 

 

O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. Αφήνει πίσω του ένα παιδί, μόλις 19 ετών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.