Πόσο δεύτερη! Η Νίτσα, η τρόμπα και το σπαγγάτο της απελπισίας

April 9, 2021


Και αφού το παραμύθι της Βασίλισσας της Ευρώπης μας τελείωσε, και αφού στην παρουσίαση αποδείχτηκε χειρότερη και από τη Δούκισσα Νομικού, η Νίτσα… η Φουρέιρα στράφηκε στο σούπερ μάρκετ του Ινστα…

...γκραμ, ή μάλλον (για τα ελληνικά δεδομένα) στο ψιλικατζίδικο των social media, των tag και των hashtags.   Σήμερα διαφημίζοντας το αγαπημένο της…τσαντάκι, η κοπέλα που πριν απο δυο χρόνια υποτίθεται θα έκανε τη Μαιλι Σάιρους και του Ντούα Λίπα να τρώνε τις τρέσες τους από το άγχος και την...

Και αφού το παραμύθι της Βασίλισσας της Ευρώπης μας τελείωσε, και αφού στην παρουσίαση αποδείχτηκε χειρότερη και από τη Δούκισσα Νομικού, η Νίτσα… η Φουρέιρα στράφηκε στο σούπερ μάρκετ του Ινσταγκραμ, ή μάλλον (για τα ελληνικά δεδομένα) στο ψιλικατζίδικο των social media, των tag και των hashtags.

 

 

  • Σήμερα διαφημίζοντας το αγαπημένο της…τσαντάκι, η κοπέλα που πριν απο δυο χρόνια υποτίθεται θα έκανε τη Μαιλι Σάιρους και του Ντούα Λίπα να τρώνε τις τρέσες τους από το άγχος και την αγωνία, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την οποία φυσικά απουσιάζει η αισθητική και η καλαισθησία και περισσεύει το δήθεν σ3ξυ, το cringe και το «δεύτερο».

 

Είμαστε πολύ περίεργοι για την επόμενη πόζα που θα σκαρφιστεί η Νίτσα και η ομάδα της (που της έχουν γεμίσει αέρα το κεφάλι με τρόμπα ποδηλάτου) αν και είμαστε σίγουροι ότι ΚΑΙ αυτό το κορίτσι προκειμένου να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και προκειμένου να αποσπάσει τα likes και τα σχόλια «θεά» και  «queen» είναι ικανή να κρεμαστεί από το πολύφωτο.

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.