Γιώργος Καραϊβάζ: Τα τελευταία του ρεπορτάζ λίγες στιγμές πριν από τη δολοφονία του (Video)

April 9, 2021


Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου, ενώ επέστρεφε από τ…

...ον τηλεοπτικό σταθμό STAR, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", στην οποία συμμετείχε.Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γνωστό δημοσιογράφο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τον πλησίασαν με μία μοτοσικλέτα, ένας από τους επιβαίνοντες δύο άνοιξε πυρ...

Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου, ενώ επέστρεφε από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στην οποία συμμετείχε.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γνωστό δημοσιογράφο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τον πλησίασαν με μία μοτοσικλέτα, ένας από τους επιβαίνοντες δύο άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες, ενώ σύμφωνα με το Star, όπου εργαζόταν ο δημοσιογράφος, στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Στη σημερινή εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Γιώργος Καραϊβάζ έδωσε μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα και για το κύκλωμα απατεώνων που χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της εκπρόσωπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σε διαφήμιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.