Δολοφονία Καραϊβαζ – Ήθελαν να τον τελειώσουν – “Άδειασαν έναν γεμιστήρα πάνω του”

April 9, 2021


Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα τηγς βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε…

... άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. Οι έξι σφαίρες ήταν θανατηφόρες. Αστυνομικός μιλώντας πρίν απο λίγο στο site μας αποκάλυψε: “Άδειασαν έναν γεμιστήρα πάνω του. Ήταν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν”.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα,...

Στον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα τηγς βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν. Οι έξι σφαίρες ήταν θανατηφόρες. Αστυνομικός μιλώντας πρίν απο λίγο στο site μας αποκάλυψε: “Άδειασαν έναν γεμιστήρα πάνω του. Ήταν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν”.

 

  • Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. 

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται επί τόπου συγκεντρώνουν μαρτυρίες, υλικό από κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να οδηγήσει στις έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και τα κίνητρά τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.