Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ο γνωστός δημοσιογράφος που σκότωσαν στον Άλιμο. Βιογραφικό [video]

April 9, 2021


Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο…

... Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους.O Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες – Το έγκλημα έγινε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον ‘Άλιμο.Ο...

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους.

O Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες – Το έγκλημα έγινε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίνου στον ‘Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του.

Γιώργος Καραϊβάζ βιογραφικό

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν πολύ γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος με θητεία σε πολλά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ο επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 και η αποχώρησή του δύο μέρες πριν βγει στον αέρα το νέο δελτίο του σταθμού έχει δημιουργήσει ποικίλα σχόλια.

Τελευταία ο Γιώργος Καραϊβάζ δούλευε στο Star:

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ είχαν γραφτεί διάφορες πληροφορίες, που τώρα θα περάσουν από το κόσκινο της αστυνομίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ γνώριζε πολλά για τους κανόνες της νύχτας, καθώς ήταν αστυνομικός συντάκτης για πολλά χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.