«Θέλω πίσω τη φυσική μου ομορφιά»: Ξόδεψε 50.000 για να μεταμορφωθεί σε Barbie αλλά το… μετάνιωσε

April 7, 2024


Η Serena Smith, μια τραγουδίστρια από το λαμπερό Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει σάλο με την ακραία απόφασή της να μεταμορφωθεί σε ζωντανή εκδοχή της κούκλας Barbie. Με ένα αστρονομικό ποσό 50.000 δολαρίων ξοδεμένο στο όνειρο αυτό, η 24χρονη Serena έχει καταφέρει να γίνει ένα ζωντανό παράδειγμα της επιρροής που μπορεί να έχουν οι κοινωνικές προσδοκίες και οι προσωπικές επιδιώξεις στις αποφά…

...σεις μας περί ομορφιάς.Με την ευκαιρία, δείτε την ιστορία ζευγαριού που συζούν δύο χρόνια αλλά δεν έχουν αγγίξει ο ένας τον άλλον. Η περιπέτειά της ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 18 ετών, με την πρώτη επέμβαση αυξητικής στήθους να στοιχίζει 7.500 δολάρια. Αυτή η πρώτη επέμβαση ήταν μόνο...

Η Serena Smith, μια τραγουδίστρια από το λαμπερό Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει σάλο με την ακραία απόφασή της να μεταμορφωθεί σε ζωντανή εκδοχή της κούκλας Barbie. Με ένα αστρονομικό ποσό 50.000 δολαρίων ξοδεμένο στο όνειρο αυτό, η 24χρονη Serena έχει καταφέρει να γίνει ένα ζωντανό παράδειγμα της επιρροής που μπορεί να έχουν οι κοινωνικές προσδοκίες και οι προσωπικές επιδιώξεις στις αποφάσεις μας περί ομορφιάς.

Με την ευκαιρία, δείτε την ιστορία ζευγαριού που συζούν δύο χρόνια αλλά δεν έχουν αγγίξει ο ένας τον άλλον.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 18 ετών, με την πρώτη επέμβαση αυξητικής στήθους να στοιχίζει 7.500 δολάρια. Αυτή η πρώτη επέμβαση ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς από πλαστικές επεμβάσεις που θα ακολουθούσαν, μετατρέποντας την εικόνα της σε αυτό που πάντα επιθυμούσε να είναι: μια «πραγματική» Barbie.

Δηλώνοντας «εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις», η Smith έχει υποστεί αλλαγές σχεδόν σε κάθε δυνατή γωνία του σώματός της, από τη μύτη, τα χείλη, τα μάγουλα, το πηγούνι, μέχρι τα μέτωπα και τους γλουτούς. Η μεταμόρφωσή της αντικατοπτρίζει μια δυνατή επιθυμία να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη αισθητική, αγνοώντας τυχόν κριτική ή προκλήσεις.

Τα όσα ανέφερε:

Ωστόσο, τώρα βλέποντας την εικόνα της παραδέχεται ότι έχει χαλάσει τη φυσική της εμφάνιση: «Λάτρεψα την την εμφάνισή μου…».

«Προσπαθώ να αγκαλιάσω λίγο τη φυσική ομορφιά. Δεν λέω ότι έχω τελειώσει με αυτές τις διαδικασίες, αλλά θέλω να αγκαλιάσω και πάλι τη φυσική μου εμφάνιση», λέει η 24χρονη τραγουδίστρια.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.