Συναγερμός στο Open: Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο «Ράδιο Αρβύλα»

April 7, 2021


Το «Ράδιο Αρβύλα» έχει αρχίσει να… αποδεκατίζεται, με την εκπομπή του Open να βγαίνει στον αέρα με μεγάλη δυσκολία, αφού ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε.Η εκπομπή άρχισε… με το σήμερα του «ν…

...ούμερο 1» από το τοπ επικαιρότητας, με τους συντελεστές της να κάνουν πλάκα με τον Κωστάκη, που παρότι floor manager, είναι ο άνθρωπος που προβάλλει τα βίντεο, καθώς το βαν δεν μπορεί να κάνει λόγω των κρουσμάτων αυτή τη δουλειά.Ράδιο Αρβύλα: Ανακοινώθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού«Έχουμε...

Το «Ράδιο Αρβύλα» έχει αρχίσει να… αποδεκατίζεται, με την εκπομπή του Open να βγαίνει στον αέρα με μεγάλη δυσκολία, αφού ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε.

Η εκπομπή άρχισε… με το σήμερα του «νούμερο 1» από το τοπ επικαιρότητας, με τους συντελεστές της να κάνουν πλάκα με τον Κωστάκη, που παρότι floor manager, είναι ο άνθρωπος που προβάλλει τα βίντεο, καθώς το βαν δεν μπορεί να κάνει λόγω των κρουσμάτων αυτή τη δουλειά.

Ράδιο Αρβύλα νέο κρούσμα

Ράδιο Αρβύλα: Ανακοινώθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού

«Έχουμε αποδεκατιστεί εδώ και ο Κωστάκης είναι ένας ήρωας», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας πως, εκτός από τα προηγούμενα περιστατικά, ακόμη ένας, και αυτή την φορά από το πλατό, έχει «κολλήσει» κορωνοϊό, τονίζοντας όμως πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να συνεχίσει η εκπομπή να προβάλλεται.

Survivor 4: Το «Ράδιο Αρβύλα»… γλέντησε τον Τριαντάφυλλο – «Είσαι για το “Αννίτα Κοίτα”»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του «Ράδιο Αρβύλα», με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να τον… γλεντά, λέγοντάς του πως η εκπομπή, που του αξίζει, είναι το «Αννίτα Κοίτα» μετά το Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο ριάλιτι επιβίωσης από την αρχή, ενώ τον τελευταίο καιρό η κόκκινη ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον διώξει από την παραλία. Αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την παρέα της Θεσσαλονίκης, που αφιέρωσε το σημερινό (30/3) γκάλοπ για χάρη του.

Survivor 4: Η νέα διακωμώδηση του «Ράδιο Αρβύλα» στον Τριαντάφυλλο

Έκανε, μάλιστα, δύο γκάλοπ και αμφότερα αφορούσαν το τι εκπομπή θα έπρεπε να κάνει γυρίζοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου… δεν τον εκτιμούν. Το δίλημμα, στο δεύτερο γκάλοπ, ήταν ανάμεσα στο «Κυριακή στο χωριό» και το «Αννίτα Κοίτα», με το δεύτερο να κερδίζει στις λεπτομέρειες, ενώ επική ήταν και η διακωμώδηση στο «ζέσταμά» του στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.