Survivor 4: Φοβερές κατηγορίες Ασημακόπουλου – «Κάποιοι εδώ κλέβουν από τις προμήθειες»

April 7, 2021


Νέες ομάδες, νέες προμήθειες κατέφθασαν στην πλέον κοινή παραλία των παικτών του Survivor!Κόκκινοι και Μπλε μόλις είδαν τις καινούριες προμήθειες έτρεξαν να δουν πόσες είναι σε ποσότητα και να τις μετ…

...ρήσουν καθώς κάποιοι από τους παίκτες το ζήτησαν, αλλά και να τις μοιράσουν!Survivor 4: Οι κατηγορίες του Ασημακόπουλου για τους... ποντικούς στις προμήθειεςΟ Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του «κλέβουν» από τις προμήθειες...

Νέες ομάδες, νέες προμήθειες κατέφθασαν στην πλέον κοινή παραλία των παικτών του Survivor!

Κόκκινοι και Μπλε μόλις είδαν τις καινούριες προμήθειες έτρεξαν να δουν πόσες είναι σε ποσότητα και να τις μετρήσουν καθώς κάποιοι από τους παίκτες το ζήτησαν, αλλά και να τις μοιράσουν!

Survivor 4: Οι κατηγορίες του Ασημακόπουλου για τους… ποντικούς στις προμήθειες

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι από τους συμπαίκτες του «κλέβουν» από τις προμήθειες για αυτό και ο ίδιος θα κάτσει να τις μετρήσει, να δει πόσες κουταλιές είναι το ρύζι και οι φακές του για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να κοιμάται ανάλαφρα στον Άγιο Δομίνικο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τη στιγμή που υπάρχει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον ίδιο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.