19χρονος χτυπά παλαμάκια με τους ώμους του, εξαιτίας σπάνιας πάθησης

April 7, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένας 19χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ έχει γίνει viral γιατί καταφέρνει να χτυπάει παλαμάκια με… τους ώμους του!  Ο νεαρός έχει προκαλ…

...�χει προκαλέσει… πανικό στα social media με βίντεο που ανεβάζει, στα οποία δείχνει τα κατορθώματά του. Σε κάποια από αυτά λιώνει κουτάκια μπύρας με τους ώμους και κρατάει σαμπουάν. Έχει μία σπάνια πάθηση που προκαλεί σκελετική ανωμαλίαΣύμφωνα με τον ίδιο,  η ικανότητα...


Ένας 19χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ έχει γίνει viral γιατί καταφέρνει να χτυπάει παλαμάκια με… τους ώμους του!  Ο νεαρός έχει προκαλέσει… πανικό στα social media με βίντεο που ανεβάζει, στα οποία δείχνει τα κατορθώματά του. Σε κάποια από αυτά λιώνει κουτάκια μπύρας με τους ώμους και κρατάει σαμπουάν.


Έχει μία σπάνια πάθηση που προκαλεί σκελετική ανωμαλία

Σύμφωνα με τον ίδιο,  η ικανότητα του αυτή οφείλεται σε μια σπάνια πάθηση που προκαλεί σκελετική ανωμαλία. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια πάθηση, η οποία εμφανίζεται μία περίπτωση ανά ένα εκατομμύριο γεννήσεις και αφορά ακόμα και σε ανωμαλίες οστέωσης κρανίου και πολυάριθμες οδοντικές ανωμαλίες.

Το βίντεο του 19χρονου που έχει γίνει viral:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.