«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω…» – «Λύγισε» η Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

April 5, 2022


Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα μεταφέρθηκε σε κλίμα έντασης στον Κορυδαλλό καθώς δεν μπόρεσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι δεν εμπλέκεται στη δολοφονί…

...α της κόρης της.Λίγο πριν μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε με δημοσιογράφο του Star Γιώργο Σόμπολο και υποστήριξε ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια.Όπως είπε: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους....

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα μεταφέρθηκε σε κλίμα έντασης στον Κορυδαλλό καθώς δεν μπόρεσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι δεν εμπλέκεται στη δολοφονία της κόρης της.

Λίγο πριν μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε με δημοσιογράφο του Star Γιώργο Σόμπολο και υποστήριξε ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Όπως είπε: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Η 33χρονη κατηγορούμενη μίλησε και για τον εν διαστάσει σύζυγό της που ενώ αρχικά τη στήριζε πλέον με δηλώσεις του την έχει «αδειάσει» και στηρίζει την κατηγορία.

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.