Θρίλερ στην Πάτρα – Τι φοβάται η Ρούλα στο κελί

April 5, 2022


Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιώργο Σόμπολο από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν από τον Κορυδαλλό.Η κατηγορούμενη του εξέφρασε τον φόβο της ότι θα της κάνουν κακό στη φυλα…

...κή επηρεασμένοι από τον κόσμο έξω.«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει και μίλησε εναντίον μου. (function ($) { var $self = $('.adace-loader-624c43bc30e13'); var $wrapper = $self.closest('.adace-slot-wrapper'); "use strict"; var adace_load_624c43bc30e13 = function(){ var...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιώργο Σόμπολο από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν από τον Κορυδαλλό.

Η κατηγορούμενη του εξέφρασε τον φόβο της ότι θα της κάνουν κακό στη φυλακή επηρεασμένοι από τον κόσμο έξω.

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει και μίλησε εναντίον μου.

Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Θα αποδειχτεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία.

Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.