Είδηση “βόμβα” για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Φοβούνται μην βάλει φωτιά στον Κορυδαλλό

April 5, 2022


Στον 1ο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, δίπλα στο Αναρρωτήριο, συντροφιά με ένα πακέτο τσιγάρα δίχως σπίρτα ή αναπτήρα αλλά έναν φύλακα όλο το 24ωρο που την εποπτ…

...εύει διακριτικά και όταν θέλει να καπνίσει τον φωνάζει και της ανάβει το τσιγάρο, είναι η νέα πραγματικότητα της «Μήδειας της Πάτρας», η οποία λύγισε νωρίτερα με την είσοδό της στις φυλακές.Σύμφωνα με το protothema.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα...

Στον 1ο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, δίπλα στο Αναρρωτήριο, συντροφιά με ένα πακέτο τσιγάρα δίχως σπίρτα ή αναπτήρα αλλά έναν φύλακα όλο το 24ωρο που την εποπτεύει διακριτικά και όταν θέλει να καπνίσει τον φωνάζει και της ανάβει το τσιγάρο, είναι η νέα πραγματικότητα της «Μήδειας της Πάτρας», η οποία λύγισε νωρίτερα με την είσοδό της στις φυλακές.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι η υπόθεση της να φθάσει στο ακροατήριο, βρίσκεται υπό ειδικό καθεστώς κράτησης προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να δεχθεί επίθεση από άλλες κρατούμενες είτε να βλάψει τον εαυτό της. Για το λόγο αυτό, η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εκπόνησε ειδικό σχέδιο κράτησης προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν θερμά επεισόδια και αναταραχές με κεντρικό πρόσωπο την 33χρονη.

Είδηση 'βόμβα' για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Φοβούνται μην βάλει φωτιά στον Κορυδαλλό

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου έχει ζητήσει καθημερινή ενημέρωση προκειμένου να έχει εικόνα για την περίπτωση της κρατούμενης. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στο ζήτημα της αποτροπής οποιασδήποτε ενέργειας που θα μπορέσει να προκαλέσει ζημία είναι το γεγονός ότι επειδή είναι μανιώδης καπνίστρια, της έχουν αφαιρέσει τα σπίρτα και τον αναπτήρα και υπάρχει άτομο 24ωρες το 24ωρο έξω από το κελί προκειμένου να της ανάβει το τσιγάρο.

Η Πισπιρίγκου είδε την εισαγγελέα ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν τηλεόραση. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον προαυλισμό αυτό που προβλέπεται είναι πρωί και απόγευμα να βγαίνει εκτός κελιού και να προαυλίζεται μόνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.