«Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαΐλα να…» – Βολές Λιάγκα για Ρούλα Πισπιρίγκου

April 5, 2022


Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κρατούμενη αυτή τη στιγμή και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 για τις κατηγορίες, που της επιρρίπτονται. Η μητέρα ενώ ετοιμάζει τα όσα θα καταθέσει στο …

...δικαστήριο κάνει απελπισμένες κινήσεις να μιλήσει με τον Μάνο και αυτό δείχνει, πως ο κόσμος της εξακολουθεί να γυρίζει γύρω του.Πρώτες πληροφορίες κάνουν επίσης γνωστό πως το ζευγάρι θα χωρίσει και αυτή η είδηση έκανε έξαλλο τον Λιάγκα στον αέρα του πρωινού, αφού άλλες θα...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κρατούμενη αυτή τη στιγμή και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 για τις κατηγορίες, που της επιρρίπτονται. Η μητέρα ενώ ετοιμάζει τα όσα θα καταθέσει στο δικαστήριο κάνει απελπισμένες κινήσεις να μιλήσει με τον Μάνο και αυτό δείχνει, πως ο κόσμος της εξακολουθεί να γυρίζει γύρω του.

Πρώτες πληροφορίες κάνουν επίσης γνωστό πως το ζευγάρι θα χωρίσει και αυτή η είδηση έκανε έξαλλο τον Λιάγκα στον αέρα του πρωινού, αφού άλλες θα έπρεπε να είναι οι ανησυχίες της.

Η αντίδραση του Λιάγκα για το διαζύγιο Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.