Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου! Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού – Το «ειδικό κελί» που την περιμένει (Video)

April 5, 2022


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη μαραθώνια απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη με ομόφωνη γνώμη ανακρ…

...ίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέα.Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κλήθηκε να απαντήσει σειρά ερωτήσεων από την ανακρίτρια και να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται. Κατά την απολογία της, η οποία διήρκεσε περίπου 5 ώρες επιχείρησε να πείσει για την αθωότητά...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη μαραθώνια απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κλήθηκε να απαντήσει σειρά ερωτήσεων από την ανακρίτρια και να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται. Κατά την απολογία της, η οποία διήρκεσε περίπου 5 ώρες επιχείρησε να πείσει για την αθωότητά της, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ παράλληλα κρίθηκε επικίνδυνη για την τέλεση ομοειδών πράξεων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αποχώρησε από τα δικαστήρια (χθες Δευτέρα 4/4) με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία είχε δημιουργήσει κλοιό προστασίας γύρω της για να την προστατεύσει από την οργή του πλήθους.

Έβαλε τα κλάματα μόλις της είπαν ότι κρίθηκε προφυλακιστέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκισή της ξέσπασε σε κλάματα. Αν και το αρχικό σενάριο έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, η επιλογή του Κορυδαλλού έγινε γιατί είναι πιθανόν η κατηγορούμενη να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις καθώς ξεκινά έρευνα για το θάνατο και των άλλων δύο παιδιών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες στον Ελαιώνα και θα υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.