Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο λόγος που σταμάτησε κύηση όταν αρρώστησε η Τζωρτζίνα

April 5, 2022


Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Tlive» πριν συλληφθεί κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της και είχε αναφερθεί στη διακοπή κύησης που έκανε, καθώς ήταν έγκυος την περίοδο που αρ…

...ρώστησε η Τζωρτζίνα.Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 33χρονη, ήταν έγκυος περίπου μία ή δύο εβδομάδων όταν αρρώστησε η Τζωρτζίνα και διέκοψε την κύηση μετά από προτροπή των γιατρών, καθώς ερευνόταν η περίπτωση να υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα στα νεκρά παιδιά της Πάτρας.Δείτε επίσης: Πάτρα:...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Tlive» πριν συλληφθεί κατηγορούμενη για την δολοφονία της κόρης της και είχε αναφερθεί στη διακοπή κύησης που έκανε, καθώς ήταν έγκυος την περίοδο που αρρώστησε η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 33χρονη, ήταν έγκυος περίπου μία ή δύο εβδομάδων όταν αρρώστησε η Τζωρτζίνα και διέκοψε την κύηση μετά από προτροπή των γιατρών, καθώς ερευνόταν η περίπτωση να υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα στα νεκρά παιδιά της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Μαρτυρία-«φωτιά» στον Κουσουλό: «Η Ρούλα μου είπε να βρω κάποιον να κάνει μαύρο τον Μάνο» (Video)

«Αποφάσισαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της Τζωρτζίνας και επειδή δεν ξέραμε τι γονιδιακό είναι, να σταματήσει η κύηση για το καλό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είχε διευκρινίσει πως «έπρεπε να δώσουμε έμφαση στη Τζωρτζίνα, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί (σ.σ. η κύηση) κάτι τέτοιο, τι θα γινόταν αν γεννιόταν άλλο ένα παιδάκι και είχε την ίδια κατάληξη».

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Alpha:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.