11 γαμήλια φιλιά διάσημων ζευγαριών που άφησαν ιστορία

April 4, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γαμήλια φιλιά: Διάσημα ζευγάρια στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους. Η παρακάτω λίστα περιέχει 11 ζευγάρια που εξέφρασαν ανοιχτά τον έρω…

...χτά τον έρωτά τους την ημέρα του γάμου τους. Ρομαντικά φιλιά που ανταλλάχτηκαν μπροστά στους καλεσμένους τους και τις κάμερες. Γαμήλια φιλιά: 11 γαμήλια φιλιά διάσημωνΟ γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ έγινε το 2018 στο κτήμα Κοντομηνά. Το ζευγάρι...


Γαμήλια φιλιά: Διάσημα ζευγάρια στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους. Η παρακάτω λίστα περιέχει 11 ζευγάρια που εξέφρασαν ανοιχτά τον έρωτά τους την ημέρα του γάμου τους. Ρομαντικά φιλιά που ανταλλάχτηκαν μπροστά στους καλεσμένους τους και τις κάμερες.


Γαμήλια φιλιά: 11 γαμήλια φιλιά διάσημων

Ο γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ έγινε το 2018 στο κτήμα Κοντομηνά. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά του.

Το ρομαντικό φιλί του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα το 2018, στον παραμυθένιο γάμο τους στη Σίφνο.

Η Πέγκυ Ζήνα παντρεύτηκε τον Γιώργο Λύρα το 2007. Το φιλί τους έχει μείνει αξέχαστο σε πολλούς.

Δεν γινόταν να μην αναφέρουμε το φιλί των Τσιμτσιλή – Σοφού.


O Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου παντρεύτηκαν το 2003. Το γαμήλιο φιλί αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Το 2019 στο Πόρτο Ράφτη, παντρεύτηκαν η Ευριδίκη με τον Μπομπ Κατσιώνη. Ένα εντυπωσιακό φιλί!

Συνηθίζουν να μην είναι τόσο εκδηλωτικοί, όμως το 2011 στον γάμο τους, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αντάλλαξαν ένα ρομαντικό φιλί.


Ο έρωτας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αποτυπώθηκε και στο γαμήλιο φιλί τους το 2018

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, αντάλλαξαν ένα πολύ ρομαντικό φιλί στον γάμο τους στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2017.

Το γαμήλιο φιλί του πρίγκιπα Κάρολου και της Lady Diana Spencer το 1981.

Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού το 2019.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.