Μάνα φτιάχνει ψεύτικα μυτερά νύχια στο μωρό της αδιαφορώντας για το πόσο επικίνδυνα είναι

April 4, 2021


Πολλές φορές διαβάζουμε διάφορες ειδήσεις στο ίντερνετ που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είναι αλήθεια! Όπως η συγκεκριμένη που αφορά μια μητέρα, η οποία αποφάσισε να περηφανευτεί στο Facebook για το…

... κατόρθωμά της: να φτιάξει τα νύχια του μωρού της με τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο τρόπο,  προκαλώντας έτσι τις αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών.Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά ανάρτησε 4 φωτογραφίες στο Facebook με το μανικιούρ που έκανε στην κόρη της που, όμως, είναι μόλις λίγο...

Πολλές φορές διαβάζουμε διάφορες ειδήσεις στο ίντερνετ που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είναι αλήθεια! Όπως η συγκεκριμένη που αφορά μια μητέρα, η οποία αποφάσισε να περηφανευτεί στο Facebook για το κατόρθωμά της: να φτιάξει τα νύχια του μωρού της με τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο τρόπο,  προκαλώντας έτσι τις αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά ανάρτησε 4 φωτογραφίες στο Facebook με το μανικιούρ που έκανε στην κόρη της που, όμως, είναι μόλις λίγο μηνών. Μάλιστα, προσφέρθηκε να κάνει τα νύχια και μωρών άλλων μαμάδων!

Στις περισσότερες φωτογραφίες η μαμά-μανικιουρίστα έχει βάλει ψεύτικα νύχια στο παιδί της, ενώ τα έχει λιμάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μυτερά στην άκρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση εξαγρίωσε τους χρήστες και ιδιαίτερα τους γονείς, οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα νύχια για ένα… μωρό!

Αλλά ακόμη και νεότεροι χρήστες έδειξαν την δυσαρέσκειά τους με πολύ άκομψα σχόλια.

Πηγή : mama365.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.