28χρονος αποκαλύπτει τη μεταμόρφωσή του σε γυναίκα, μετά από ορμονοθεραπεία 14 μηνών

April 4, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια χρήστης του Reddit με το όνομα Νάταλι Ζαμάνι είχε μια εκπληκτική πορεία ανακάλυψης του εαυτού της.
Από την παιδική της ηλικία, ένιωθε ότ…

...�, ένιωθε ότι δεν ανήκει στο σώμα της. Αισθανόταν μπερδεμένη και χαμένη, και τότε ανακάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα σαν αυτήν στον κόσμο και συνηδειτοποίησε ότι είναι τρανσeξουαλ. Αργότερα, μετά από πολύ έρευνα, η Νάταλι ανακάλυψε ότι μπορεί να πάρει ορμόνες...


Μια χρήστης του Reddit με το όνομα Νάταλι Ζαμάνι είχε μια εκπληκτική πορεία ανακάλυψης του εαυτού της.
Από την παιδική της ηλικία, ένιωθε ότι δεν ανήκει στο σώμα της. Αισθανόταν μπερδεμένη και χαμένη, και τότε ανακάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα σαν αυτήν στον κόσμο και συνηδειτοποίησε ότι είναι τρανσeξουαλ.


Αργότερα, μετά από πολύ έρευνα, η Νάταλι ανακάλυψε ότι μπορεί να πάρει ορμόνες και τελικά να αισθανθεί ότι είναι ο εαυτός της. Μοιράστηκε φωτογραφίες με την εξέλιξη της αλλαγής στο Reddit και είναι εκπληκτική! Η Νάταλι έλαβε πολλή αγάπη και υποστήριξη από τους χρήστες του Reddit. Μίλησε για την ιστορία της λέγοντας τα παρακάτω.

“Έμαθα από νωρίς ότι το έπρεπε να κρατήσω βαθιά κρυμμένο το πως ένιωθα, αλλά οι κοριτσίστικες τάσεις που είχα εμφανίζονταν συχνά στην προσωπικότητά μου. Αυτό άλλαξε όταν μπήκα στην προεφηβεία. Αισθάνθηκα αηδιασμένη από τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώμα μου και άθλια που έπρεπε να τις υπομείνω αβοήθητη. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που έμαθα τι σημαίνει να είσαι τρανσeξουάλ.”

Η Νάταλι πριν την αλλαγή


“ Έκανα την έρευνά μου και βρήκα ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα, που έχουν επιλέξει να κάνουν κάτι για αυτό. Αυτή η αλλαγή είναι δυνατόν να συμβεί με την αλλαγή φύλου. Αλλά αυτό που βρήκα ήταν ότι ήταν λίγες οι περιπτώσεις που τα άτομα που άλλαξαν φύλλο ζούσαν δύσκολες ζωές και ήταν κοινωνικά περιθωριοποιημένοι, εκτός αν ήταν αρκετά δυνατοί να κάνουν μια “κρυφή” ζωή έχοντας το προνόμιο να προσαρμόζονται στο κρυφτό. Όπως το κατάλαβα τότε οι άνθρωπο αυτοί έπρεπε να αφήσουν πίσω τους τις παλιές τους ζωής και τις σχέσεις τους για να ξεκινήσουν καινούργιες μακριά τους. Αυτή ήταν οι καλύτερη δυνατή επιλογή τότε, αλλά σε μένα φαινόταν τρομαχτικά μοναχική και δύσκολη. Και δεν μου εγγυόταν κανείς ότι αυτό θα ήταν εφικτό για μένα. Έτσι έλαβα την απερίσκεπτη απόφαση ότι έπρεπε να πάρω αυτή την ανακάλυψη για τον εαυτό μου μαζί μου στο τάφο, και να ζήσω μια ζωή όσο πιο χαρούμενη γινόταν χωρίς να γνωρίσω ποτέ τον πραγματικό μου εαυτό.”

“Τέλος πάντων, φτάνοντας στο πέρυσι, Ήμουν 27, είχα μια υπέροχη δουλειά στον τομέα της τεχνολογίας, μια πολύ ωραία σχέση, και έπρεπε να φτιάξω την αυτοπεποίθησή μου. Η ζωή ήταν ωραία αλλά δεν ήμουν ακόμα συμφιλιωμένη με το σώμα μου. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αρνούμαι την πραγματική μου ταυτότητά και να περιμένω να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Η αποδοχή των τρανς είχε αλλάξει εντελώς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, και δεν θα βρισκόμουν στο περιθώριο μόνο και μόνο αν εξέφραζα ανοιχτά ότι θέλω να γίνω τρανς. Έπρεπε να ξεκινήσω να ζω την ζωή μου. Οδήγησα μέχρι το Planned Parenthood και λίγες μέρες μετά ξεκίνησα τις ορμόνες.”

“Αυτό το ταξίδι έχει γίνει το πιο δύσκολο της ζωής μου, χωρίς αμφιβολία. όμως ήταν επίσης η πιο υπέροχη περίοδος για να ωριμάσω. Θα ήταν αδύνατο χωρίς αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον υπέροχο σύντροφό μου που είναι η μεγαλύτερη  πηγή υποστήριξης μου. Τους τελευταίους 14 μήνες, έγινα ο πραγματικός μου εαυτός και ξεκίνησα να βρίσκω την εσωτερική αγάπη που δεν την είχα ποτέ. Βγήκα και συστήθηκα ως ο καινούργιος μου εαυτός εδώ και λίγους μήνες και δεν θα το έκανα εάν δεν ήταν η πανδημία, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για πρώτη φορά στην ζωή μου άρχισα να αποκτώ την εμπειρία του πόσα μπορεί να σου προσφέρει η ζωή όταν είσαι ο πραγματικός σου εαυτός. Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέστησα όλον αυτόν τον πόνο και τις δυσκολίες για αυτήν την στιγμή.”


Αν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, σας προτείνω να παρακολουθήσετε το Disclosure (στο Netflix) και να διαβάσετε πηγές από το HRC και παρόμοιους οργανισμούς. Δεν βλάπτουμε κανέναν προσπαθώντας να ζήσουμε μέσα από τον πραγματικό μας. Αν αυτό σας ενοχλεί, σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας και να ρωτήσετε γιατί », – είπε η Νάταλίιόταν ρωτήθηκε τι έπρεπε να πει στους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ή αντιπαθούν τους τρανσeξουαλ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.