Survivor spoiler 03/04: Αυτή η ομάδα παίρνει την πρώτη ασυλία!

April 3, 2022


Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με ατελείωτο ενδιαφέρον μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις εντάσεις και τους καβγάδες να βρίσκονται σε έξαρση, την κατάσταση να είναι «φλεγόμενη» και κά…

...θε αγώνισμα πια να γίνεται κρίσιμο.Η νέα εβδομάδα βρήκε τις δύο ομάδες να παλεύουν, αρχικά, για το έπαθλο φαγητού και την μπλε να δείχνει ανώτερη από τη μέρα, όπου άλλαξε η σύνθεση των δύο πλευρών. Σήμερα (3/4), μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, καθώς κρίνεται...

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με ατελείωτο ενδιαφέρον μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις εντάσεις και τους καβγάδες να βρίσκονται σε έξαρση, την κατάσταση να είναι «φλεγόμενη» και κάθε αγώνισμα πια να γίνεται κρίσιμο.

Η νέα εβδομάδα βρήκε τις δύο ομάδες να παλεύουν, αρχικά, για το έπαθλο φαγητού και την μπλε να δείχνει ανώτερη από τη μέρα, όπου άλλαξε η σύνθεση των δύο πλευρών. Σήμερα (3/4), μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, καθώς κρίνεται η πρώτη ασυλία.

Οι τριγμοί, πάντως, υπάρχουν σίγουρα και στις δύο παραλίες. Στην μπλε, ειδικά, παρότι τα αποτελέσματα έρχονται διαρκώς και στο στίβο μάχης οι παίκτες της ομάδας μοιάζουν ισχυροί, τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν σε αρκετά έντονο βαθμό, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να καταφέρνει να τα κάνει όλα μαλλιά κουβάρια.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Και στο trailer του σημερινού (3/4) επεισοδίου, όμως, βλέπουμε πως οι δύο πλευρές αναζητούν τρόπους να… τσιγκλήσουν η μία την άλλη, ώστε να φέρουν πιο έντονα το στοιχείο της ίντριγκας, εκεί όπου «βασιλεύουν» Βρισηίδα και Ευρυδίκη, αλλά στο συμβούλιο δείχνουν να ξεσκεπάζονται.

Κάθε παίκτης, βέβαια, έχει δικαίωμα να ακολουθήσει όποια τακτική επιθυμεί, εφόσον συνεχίζει στο ριάλιτι επιβίωσης κι ένας τρόπος να το εξασφαλίσει είναι να νικήσει στο έπαθλο της ασυλίας μαζί με την ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.