Αντί να για τη νύφη, κοιτούσαν τη Βανδή: Πήγε έτσι στον γάμο του Φοίβου κι άφησε άφωνο παπά και καλεσμένους

April 2, 2024


Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, για μακρά χρονική περίοδο, αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά μουσικά δίδυμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον Φοίβο να υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά από τα τραγούδια που καθιέρωσαν τη Δέσποινα Βανδή στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων.Η συχνή τους συνεργασία και η κοινή πορεία στον χώρο της μουσικής δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά, αλλά …

...εξελίχθηκε και σε μια βαθιά φιλία, η οποία τους έφερε και εκτός σκηνής πολύ κοντά. Έτσι, ήταν φυσικό η Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται δίπλα στον Φοίβο σε σημαντικές προσωπικές στιγμές, όπως ο γάμος του.Δέσποινα Βανδή: Όταν βρέθηκε στο γάμο του ΦοίβουΗ συγκεκριμένη ημέρα, στις 24...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος, για μακρά χρονική περίοδο, αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά μουσικά δίδυμα της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον Φοίβο να υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά από τα τραγούδια που καθιέρωσαν τη Δέσποινα Βανδή στην κορυφή των μουσικών προτιμήσεων.

Η συχνή τους συνεργασία και η κοινή πορεία στον χώρο της μουσικής δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά, αλλά εξελίχθηκε και σε μια βαθιά φιλία, η οποία τους έφερε και εκτός σκηνής πολύ κοντά. Έτσι, ήταν φυσικό η Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται δίπλα στον Φοίβο σε σημαντικές προσωπικές στιγμές, όπως ο γάμος του.

Δέσποινα Βανδή: Όταν βρέθηκε στο γάμο του Φοίβου

Η συγκεκριμένη ημέρα, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1999, ο Φοίβος και η αγαπημένη του Αμαλία Καντερέ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης, σε μια τελετή που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η νύφη επέλεξε για τη μεγάλη της ημέρα ένα εντυπωσιακό στράπλες νυφικό, ενώ ο γαμπρός παρέμεινε πιστός στην κλασσική κομψότητα επιλέγοντας ένα μαύρο κοστούμι συνοδευόμενο από ένα ιδιαίτερο παπιγιόν.

Η Δέσποινα Βανδή, ως κοντινή φίλη και συνεργάτιδα του Φοίβου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη σημαντική περίσταση. Για την εν λόγω ημέρα, επέλεξε ένα φόρεμα σε απαλούς baby blue τόνους, το οποίο συνδύασε με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, επιλογή που αντανακλούσε τόσο την κομψότητα όσο και τη φινέτσα που τη χαρακτηρίζει.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία:

Παραλίγο να φανούν… όλα: Γκρέμισε το J2US η Δέσποινα Βανδή, χαμός στο διαδίκτυο με τα ρούχα που επέλεξε

Στο 6ο live του «J2US», η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε μια εξόχως αποκαλυπτική εμφάνιση, αφού εμφανίστηκε στο πλατό του show του Alpha φορώντας ένα ιδιαίτερο σύνολο που κέντρισε τα βλέμματα.

Φορώντας ένα στενό, μαύρο παντελόνι που προσομοιάζει εσώρουχο στη μέση και ένα τοπ που αναδεικνύει το μπούστο, κατάφερε να αποσπάσει όλες τις εντυπώσεις πάνω της.

Για να εξισορροπήσει το επίπεδο αποκάλυψης του λουκ της, συνδύασε την εμφάνισή της με ένα ροζ σακάκι.

Επιπλέον, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της μερικές φωτογραφίες από την εκρηκτική της εμφάνιση.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.