Φρίκη στη Δράμα: Έκοψε με ψαλίδι τα αυτιά αδέσποτου σκύλου – Κάτοικοι άκουσαν τα ουρλιαχτά του και κάλεσαν την αστυνομία

April 1, 2023


Φρίκη προκαλεί το βασανιστήριο που υπέβαλε σε αδέσποτο σκύλο ένας άνδρας στη Δράμα. O δράστης συνελήφθη έπειτα από άμεση επέμβαση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων.Συγκεκριμένα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν τον άνδρα που ακρωτηρίασε με ψαλίδι τα αυτιά του άτυχου ζώου. Παράλληλα, σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης σκύλου με ηλεκτροσόκ!Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα dramania.gr, οι…

... αστυνομικοί, έπειτα από τη σχετική καταγγελία από κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τα ουρλιαχτά του σκύλου, μετέβησαν στην οικία του δράστη και εντόπισαν το ζώο αιμόφυρτο στην αυλή.Το σκυλάκι, παραδόθηκε σε κτηνίατρο για να περιποιηθεί τα τραύματά του, ενώ ο αλλοδαπός δράστης...

Φρίκη προκαλεί το βασανιστήριο που υπέβαλε σε αδέσποτο σκύλο ένας άνδρας στη Δράμα. O δράστης συνελήφθη έπειτα από άμεση επέμβαση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν τον άνδρα που ακρωτηρίασε με ψαλίδι τα αυτιά του άτυχου ζώου. Παράλληλα, σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης σκύλου με ηλεκτροσόκ!

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα dramania.gr, οι αστυνομικοί, έπειτα από τη σχετική καταγγελία από κατοίκους της περιοχής που άκουσαν τα ουρλιαχτά του σκύλου, μετέβησαν στην οικία του δράστη και εντόπισαν το ζώο αιμόφυρτο στην αυλή.

σκύλος Δράμα αυτιά

Το σκυλάκι, παραδόθηκε σε κτηνίατρο για να περιποιηθεί τα τραύματά του, ενώ ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κατέσχεσαν το ψαλίδι και τον προσήγαν στο τμήμα Δοξάτου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου συντροφιάς με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ θα του επιβληθεί και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Σάλος για νέα κτηνωδία στον Αλμυρό: 56χρονος σκότωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο – Πρόστιμο 30.000

Νέο περιστατικό με θανάτωση ζώου καταγράφεται στη χώρα μας, αυτή τη φορά στον Αλμυρό όπου 56χρονος θανάτωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο.

Δείτε επίσης: Σάλος για νέα κακοποίηση ζώου: Κλώτσησε σκυλί στη μέση του δρόμου στα Ιωάννινα και του φώναζαν να σταματήσει (video)

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, 56χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και λοιπών διατάξεων.

Στον άνδρα επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη θανάτωση του άτυχου ζώου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, εντός οικισμού Αλμυρού, φορώντας γάντι στο αριστερό του χέρι, προέβη στη ρίψη αντικειμένου περιτυλιγμένο με χαρτοπετσέτα, το οποίο αφού έφαγε αδέσποτος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο και με την πάροδο είκοσι περίπου λεπτών της ώρας, θανατώθηκε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια από σχετική γνωμάτευση κτηνιάτρου, ο θάνατος προήλθε από δηλητηρίαση.

Σάλος για νέα κτηνωδία στον Αλμυρό: 56χρονος σκότωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο - Πρόστιμο 30.000

Η ταυτοποίηση του δράστη και η εξιχνίαση του εγκλήματος, επιτεύχθηκαν κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού κλειστού κυκλώματος καταγραφής, το οποίο υπήρχε εγκατεστημένο και κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη.

Ο 56χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικων Βόλου, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.