Αγγελική Νικολούλη: Ανατριχιαστική ανάρτηση μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου [video]

April 1, 2022


Ποια η ανατριχιαστική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου;Είναι μια από τους δημοσιογράφους που έκαναν ενδελεχή έρευνα και προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με την …

...υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.Η Αγγελική Νικολούλη αφιερώνει όλες τις τελευταίες της εκπομπές στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, κάτι που θα γίνει φυσικά και την προσεχή Παρασκευή. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια...

Ποια η ανατριχιαστική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Είναι μια από τους δημοσιογράφους που έκαναν ενδελεχή έρευνα και προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη αφιερώνει όλες τις τελευταίες της εκπομπές στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, κάτι που θα γίνει φυσικά και την προσεχή Παρασκευή. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σε στόρι ανέβασε το νέο τρέιλερ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, όπου προβάλλεται ένα βίντεο που είχε στείλει στην Αγγελική Νικολούλη η ίδια η 33χρονη μητέρα. Σε αυτό διακρίνεται με αλλοιωμένη εικόνα το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα, ενώ ακούγεται και η φωνή της συλληφθείσας…

Λίγο αργότερα, ανάρτησε το τρέιλερ εμπλουτισμένο και με δηλώσεις της 33χρονης, που απαντούσε για τον ξαφνικό θάνατο της υγιέστατης Τζωρτζίνας: “Ξαφνικά το λένε όλοι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με τη συνείδησή του. Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα”.

Αγγελική Νικολούλη: Τρέιλερ – φωτιά για την εκπομπή – Ο διάλογος με τη μητέρα και ο φάρος του περιπολικού [Βίντεο]

Χθες μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη ανάρτησε ένα τρέιλερ της εκπομπής της “Φως στο Τούνελ”, στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος.

Το βίντεο για την προσεχή εκπομπή της Παρασκευής είναι και πάλι… φωτιά, και έχει ήδη προκαλέσει πάταγο στο twitter, αφού το κύριο θέμα είναι ξανά η υπόθεση της Πάτρας.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον διάλογο που είχε η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα των τριών κοριτσιών και αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην εκπομπή του Mega.

“Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…” είπε η 33χρονη με την δημοσιογράφο να απαντά: “Αν δεν έχουμε. Από τη στιγμή που βρήκα…”.

Στο βίντεο κυριαρχούν οι φωτογραφίες των τριών παιδιών, ένα αρκουδάκι, η ίδια η Αγγελική Νικολούλη και ο… φάρος του περιπολικού της αστυνομίας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.