Μάνος Δασκαλάκης: Γιατί κρύβεται, τι φοβάται για Ρούλα Πισπιρίγκου, απολύθηκε; Νέος μάρτυρας [video]

April 1, 2022


Τι φέρεται να αποκαλύπτει άνδρας, ο οποίος εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων – Ο «εξαφανισμένος» Μάνος Δασκαλάκης, εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίζεται «θορυβημένος» με …

...τις εξελίξεις. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι εξαφανισμένος στην Πάτρα.Σύμφωνα...

Τι φέρεται να αποκαλύπτει άνδρας, ο οποίος εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων – Ο «εξαφανισμένος» Μάνος Δασκαλάκης, εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίζεται «θορυβημένος» με τις εξελίξεις.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι εξαφανισμένος στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί κάπου στην Πάτρα» και «είναι φοβισμένος», ενώ υπάρχει «κινητικότητα από συγγενικά του πρόσωπα για να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ, να καταθέσει όσα γνωρίζει και να βοηθήσει στο έργο των Αρχών».

Με τον Μάνο Δασκαλάκη φέρεται να επικοινώνησε, σύμφωνα με το Star, και ο Απόστολος Λύτρας, πριν δημοσιοποιήσει την ανακοίνωση παραίτησης και του είπε πως «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να υποστηρίξω την υπόθεση».

Παράλληλα, η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τις μαρτυρίες ενός άνδρα, ο οποίος εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων και έχει επαφές στην αστυνομία και που είχε βρει συγγενικό προσώπο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της.

Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά.

Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα.

Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας, τα λεγόμενα του οποίου φέρεται να έχουν θορυβήσει τον Δασκαλάκη και σχετίζονται με την «εξαφάνισή» του.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν απολύθηκε από τη δουλειά του σε εταιρεία κούριερ, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Αντ’ αυτού, ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να μην πάει στη δουλειά του μέχρι να συνέλθει από το σοκ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών ήταν πάντα στο πλευρό της συζύγου του, σε όλες της δημοσιές εμφανίσεις της.

Από τις συνεντεύξεις που έδωσαν από κοινού σε τηλεοπτικό σταθμό έωςι και το μνημόσυνο που έγινε στην Πάτρα ήταν πάντα δίπλα της κρατώντας της το χέρι όπως και στις 14 Μαρτίου 2022.

Παρ’ όλα τα προβλήματα που δημοσιοποίησε η ίδια η μάνα για την ταραγμένη σχέση τους με τους χωρισμούς και την επιστροφή του, όταν συνέβαινε κάτι με τα παιδιά, ο Μάνος Δασκαλάκης στήριζε την μητέρα με κάθε τρόπο.

Στην δήλωση του ίδιου στο LIVE NEWS θα δείξει την ίδια περίοδο την στήριξη του στην μάνα, ενώ βρισκόταν στο πλάι της στην κοινή τους συνέντευξη.

Ο πατέρας είναι αυτός που μίλησε και το 2019 στο Newsit, η συνέντευξη δόθηκε λίγο μετά την απώλεια του πρώτου κοριτσιού.

«Το παιδί έφυγε δεν ξαναγυρίζει ότι και να γίνει έχουμε άλλο ένα παιδάκι εδώ μεγαλύτερο 5,5 χρονών προσπαθούμε τώρα να είμαστε δυνατοί για το παιδί, δεν μπορείς να ψάξεις κάτι αν βρεις ευθύνες αυτή την στιγμή από την ώρα που δεν ξαναγυρίζει το παιδί σου πίσω σας το λέω τόσο ωμό και ακούγεται τόσο τραγικό αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς εγώ γιατί είμαι ο μόνος μέσα στο σπίτι που πρέπει κάπως να κρατηθώ» ανέφερε.

Από την ημέρα του γάμου στις 4 Οκτωβρίου του 2014 που είχε γίνει και ολοσέλιδο αφιέρωμα στην τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Η Γνώμη», ως που η τραγωδία χτυπήσει την πόρτα τους η ζωή του πατέρα όπως βλέπουμε ήταν σαν αυτή κάθε πατέρα με πολύ παιχνίδι με τα παιδιά του αλλά και με ενασχόληση με την μουσική.

Οι ευτυχισμένες στιγμές σαν και αυτές που βλέπουμε, από οικογενειακές στιγμές, απλές σαν το να κάνει κουλουράκια με την κόρη είναι πια στο παρελθόν. Ο ίδιος αγαπούσε το ποδοσφαιρο και μάλιστα μάθαινε και στην κόρη του να παίζει.

Σε ένα βίντεο ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο του παιδιού τραγουδάει ένα τραγούδι για τον άγγελο του. Τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης καλείται να διαχειριστεί μια νέα δύσκολη εξέλιξη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.