Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)

April 1, 2022


Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας φέρεται να έστειλε SMS στους γιατρούς του παιδιού, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια για όσα είχαν συμβεί.«Ανα…

...ρωτιέμαι τι έκανα λάθος, τι άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει που ίσως κρατούσε στη ζωή αυτό το παιδί. Μετανιώνω, μετανιώνω που την άφησα αβοήθητη», φέρεται να ανέφερε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, όπου πλέον έχει συλληφθεί.Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τουλάχιστον...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας φέρεται να έστειλε SMS στους γιατρούς του παιδιού, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια για όσα είχαν συμβεί.

«Αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος, τι άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει που ίσως κρατούσε στη ζωή αυτό το παιδί. Μετανιώνω, μετανιώνω που την άφησα αβοήθητη», φέρεται να ανέφερε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, όπου πλέον έχει συλληφθεί.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τουλάχιστον τρεις συλλήψεις ακόμη!» – Βόμβα από τον Χρήστο Ρουγκάλα (Video)

Μάλιστα, με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, φέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να προσπάθησε να χτίσει άλλοθι, την στιγμή που η Τζωρτζίνα έφευγε από την ζωή.

Σύμφωνα με το «Live News», φέρεται να μιλούσε στο τηλέφωνο με μία φίλη της, την στιγμή που άρχισαν να χτυπούν τα μηχανήματα, γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά. Παρόλα αυτά, η ίδια φέρεται να μην αντέδρασε καθόλου και φέρεται να ήταν υποτονική, ώστε να ζητήσει βοήθεια από τους γιατρούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.