“Survivor” – “Τριαντάφυλλε φύγε”. Η επικοινωνία του Ντάφυ με την γυναίκα του. Ποια είναι η αλήθεια;

April 1, 2021


Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ αληθοφανές σενάριο που αγορά στον Τριαντάφυλλο. Σύμφωνα με αυτό η γυναίκα του, η Δήμητρα χρησιμοποίησε το τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης για να επικοινωνήσει μαζί του…

....    Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο… του ζήτησε ν΄αποχωρήσει γιατί η συμπεριφορά του τον εκθέτει.   Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πώς η Δήμητρα ουδέποτε επικοινώνησε με τον άντρα της και τον στηρίζει… μεχρι τέλους. Άλλωστε την άλλη εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος συμπληρώνει...

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ αληθοφανές σενάριο που αγορά στον Τριαντάφυλλο. Σύμφωνα με αυτό η γυναίκα του, η Δήμητρα χρησιμοποίησε το τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης για να επικοινωνήσει μαζί του.

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο… του ζήτησε ν΄αποχωρήσει γιατί η συμπεριφορά του τον εκθέτει.

 

 

 

Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι πώς η Δήμητρα ουδέποτε επικοινώνησε με τον άντρα της και τον στηρίζει… μεχρι τέλους. Άλλωστε την άλλη εβδομάδα ο Τριαντάφυλλος συμπληρώνει κοντά στους τέσσερις μήνες… κάτι που σημαίνει σε απλά μαθηματικά κοντά στα 100.000 ευρώ.

 

Αυτά πρός αποκατάσταση της αλήθειας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.