Survivor 4 – μητέρα Καρολίνας: “Έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα! Δεν ισχύει η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων”

April 1, 2021


Χαμός έχει προκληθεί από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας πως η Καρολίνα έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη η μητέρα της παρενέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιά…

...σει το περιστατικό.Εκτός από το γεγονός αυτό εννοείται πως σχολιάσει και την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ΣΚΑΙ: Αλλάζει εκτάκτως το σημερινό πρόγραμμα λόγω κρούσματος...

Χαμός έχει προκληθεί από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας πως η Καρολίνα έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη η μητέρα της παρενέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει το περιστατικό.

Εκτός από το γεγονός αυτό εννοείται πως σχολιάσει και την παραμονή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι.

Ο σχολιασμός της μητέρας της Καρολίνας για όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νομίζω πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε είναι μια υπόθεση τύπου κρεμάλα από την Σούλα Γκλάμορους. Νομίζω ότι η Καρολίνα σε όλο το πρόγραμμα, σε όλο το Survivor έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας κι από την άλλη έχει αποδείξει και η Χριστίνα τι είναι, όχι ότι την κρίνω είναι ασύγκριτα τα μεγέθη.

Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας γιατί όταν ρώτησε η Καρολίνα την μπλε ομάδα αν ισχύει αυτό απάντησε η Μαριαλένα ότι εγώ δεν άκουσα τίποτα. Οι συνθήκες ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους. Πιστεύω ότι η Καρολίνα όταν έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα και το μεταπτυχιακό με άριστα…”, και κάπου εκεί την διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως ότι κι αν έχει κάνει στην ζωή της δεν είναι συμπεριφορά αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.