Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη – «Τον συζητάμε! Πρώτο ο Θεός…»

March 29, 2024


Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα Παρασκευή 29/3. Το ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια λέει πως παντρεύεται ωστόσο, γάμο δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καθώς συνεχώς αναβάλλεται.Όπως ανέφερε ωστόσο αυτή την φορά, ο γάμος είναι υπό συζήτηση όμως δεν θα ήθελε να αναφέρει ημερομηνία κλπ, καθώς δεν θέλει να γίνει γραφική.«Τον γά…

...λυψη της Μαρίας Αντωνά για τον γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε. Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά,...

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, σήμερα Παρασκευή 29/3. Το ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια λέει πως παντρεύεται ωστόσο, γάμο δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής καθώς συνεχώς αναβάλλεται.

Όπως ανέφερε ωστόσο αυτή την φορά, ο γάμος είναι υπό συζήτηση όμως δεν θα ήθελε να αναφέρει ημερομηνία κλπ, καθώς δεν θέλει να γίνει γραφική.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε. Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που της δημιούργησε το Survivor σε μια περίεργη περιοχή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.