Μίλησε για το Survivor η Μαρία Αντωνά: «Στο ριάλιτι έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περιέργη περιοχή» (video)

March 29, 2024


Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» ήταν σήμερα η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία του Survivor, αλλά και για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερε…

...ς θερμίδες μέσα στην ημέρα.Είχε συμβεί να φάμε από τα σκουπίδια, εγώ είχα δοκιμάσει κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν σαύρες, βατράχια, κοριοί… Από την πίεση και από το στρες έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή», είπε αρχικά η Μαρία...

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» ήταν σήμερα η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία του Survivor, αλλά και για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.

«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Είχε συμβεί να φάμε από τα σκουπίδια, εγώ είχα δοκιμάσει κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν σαύρες, βατράχια, κοριοί… Από την πίεση και από το στρες έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.