Survivor: Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που θα βρεθεί στο party της ένωσης

March 29, 2024


Η αντίστροφη μέτρηση για το party του «Survivor» έχει ξεκινήσει.Οι τηλεθεατές του ριάλιτι αδημονούν για την πολυσυζητημένη ένωση των δύο ομάδων, ενώ οι συμμετέχοντες για το φαγητό-τον χορό και τις εκπλήξεις που τους περιμένουν.Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, η Ήβη Αδάμου ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο καθώς θα είναι φέτος η καλεσμένη του Ατζούν Ιλιτζαλί για να τραγουδήσει. «Σ…

...σει. «Σε 20 ημέρες θα έχουμε τη ένωση… Στις 14 Απριλίου θα μεταδοθεί το μεγάλο party μες τρεις γκεστ από τα παλιά… Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτές. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα ταξιδέψουν...

Η αντίστροφη μέτρηση για το party του «Survivor» έχει ξεκινήσει.

Οι τηλεθεατές του ριάλιτι αδημονούν για την πολυσυζητημένη ένωση των δύο ομάδων, ενώ οι συμμετέχοντες για το φαγητό-τον χορό και τις εκπλήξεις που τους περιμένουν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, η Ήβη Αδάμου ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο καθώς θα είναι φέτος η καλεσμένη του Ατζούν Ιλιτζαλί για να τραγουδήσει. «Σε 20 ημέρες θα έχουμε τη ένωση… Στις 14 Απριλίου θα μεταδοθεί το μεγάλο party μες τρεις γκεστ από τα παλιά… Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτές. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα ταξιδέψουν επίσης στον Άγιο Δομίνικο», είπε ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα του «Fay’s Time» την Τρίτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα υπάρξει και τραγουδιστικό σχήμα για να διασκεδάσει τις δύο ομάδες. «Team Priamos. Τα λέμε σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε… Απλά για τα στατιστικά», είχε γράψει ο Μάριος πριν από λίγα 24ώρα ξαφνιάζοντας τους followers του στο Instagram. Ο Κύπριος παίκτης, που απασχόλησε πολύ την περσινή σεζόν στην all star εκδοχή, ετοιμάζει βαλίτσες και σίγουρα θα δώσει συμβουλές στους επίδοξους νικητές. Ενδιαφέρον θα έχει και η άφιξη του Τάκη, αυτή τη φορά όχι ως παίκτη αλλά ως γκεστ. Εκρηκτικός και έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία από το «Survivor», θα προσπαθήσει να πλησιάσει τους φίλους του και να τους βοηθήσει για τη συνέχεια.

Μέχρι τότε, πάντως, Κόκκινοι και Μπλε συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους στίβους μάχης. Οι διάσημοι, που κατάφεραν να κερδίσουν τα 3 από τα 4 αγωνίσματα ασυλίας αναγκάζοντας τους Μπλε να βγάλουν στον τάκο τα κορίτσια τους, συνεχίζουν το σερί και απόψε. Έτσι, θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.