Πάνος Καμμένος: Μεγάλο σούσουρο με τη νέα φωτογραφία του, από τα πολλά φίλτρα μοιάζει σας 25χρονος

March 29, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πάνος Καμμένος είναι εμφανώς ανανεωμένος, το τελευταίο διάστημα, αφού έχασε το περιττό βάρος που τον ταλαιπωρούσε.

(adsbygoogle = …

... Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, από τη στιγμή που απαλλάχθηκε από το περιττό βάρος, χαίρεται τον νέο του εαυτό και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του στα social media.Ο Πάνος Καμμένος προσέχει πολύ τη νέα του εμφάνισηΜάλιστα, αρκετές είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει...



Ο Πάνος Καμμένος είναι εμφανώς ανανεωμένος, το τελευταίο διάστημα, αφού έχασε το περιττό βάρος που τον ταλαιπωρούσε.



Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, από τη στιγμή που απαλλάχθηκε από το περιττό βάρος, χαίρεται τον νέο του εαυτό και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του στα social media.

Ο Πάνος Καμμένος προσέχει πολύ τη νέα του εμφάνιση

Μάλιστα, αρκετές είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είναι αγνώριστος, όπως σχολιάζουν και οι διαδικτυακοί του φίλοι και φαίνεται ότι προσέχει πολύ τη νέα του εμφάνιση, ενώ χρησιμοποιεί και αντίστοιχα φίλτρα, τα οποία τον εμφανίζουν αρκετά νεότερο.



Τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων του Πάνου Καμμένου

«Συγνώμη, ποιος είσαι;», σχολιάζει ένας χρήστης του instagram, ενώ κάποιος άλλον τον επικροτεί, υπογραμμίζοντας «έχεις γίνει στυλάκι, τι στυλάκι, στυλάρα».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.