Μοιράζει λεφτά o Μητσοτάκης: Έκτακτο «δώρο Πάσχα 2022» – Η ημερομηνία πληρωμής των 200 ευρώ

March 29, 2022


Τα 200 ευρώ σαν άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» θα πιστωθούν σε λίγες μέρες. Η ημερομηνία πληρωμής και οι δικαιούχοι για το έκτακτο επίδομα.Μικρή «ανάσα» σε χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά έρχεται να δώσει το έκτ…

...ακτο επίδομα ύψους 200 ευρώ που θα δοθεί σαν άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» τη Μεγάλη Εβδομάδα.Συγκεκριμένα, η λεγόμενη επιταγή ακρίβειας θα πληρωθεί την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου, σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Όπως είπε στην ΕΡΤ:«Στοχεύουμε...

Τα 200 ευρώ σαν άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» θα πιστωθούν σε λίγες μέρες. Η ημερομηνία πληρωμής και οι δικαιούχοι για το έκτακτο επίδομα.

Μικρή «ανάσα» σε χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά έρχεται να δώσει το έκτακτο επίδομα ύψους 200 ευρώ που θα δοθεί σαν άτυπο «Δώρο Πάσχα 2022» τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η λεγόμενη επιταγή ακρίβειας θα πληρωθεί την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου, σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Όπως είπε στην ΕΡΤ:

«Στοχεύουμε να καταβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτά τα 200 ευρώ θα μπουν κατευθείαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.»

Οι δικαιούχοι για το έκτακτο επίδομα

Η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ θα πιστωθεί σε:

Θα χορηγηθεί επίσης έξτρα επίδομα παιδιού Α21, 1,5 δόση επιπλέον, τον Απρίλιο στους δικαιούχους του Μαρτίου. Το ποσό της ενίσχυσης θα είναι 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί και σε 210 ή 126 ή 84 ευρώ από το τρίτο παιδί και για κάθε επόμενο.

Τα κριτήρια για την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ

Όπως και τον Δεκέμβριο, δικαιούχοι για το έκτακτο επίδομα είναι οι συνταξιούχοι που έχουν:

Πηγή: ieidisis.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.