Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη συγκίνηση στα Θυρανοίξια του ναού του – Άγνωστες στιγμές πριν μπαζωθεί το εκκλησάκι στη βίλα του

March 28, 2024


Πολλοί ήταν εκείνοι που δε γνώριζαν για το εκκλησάκι, που είχε χτίσει ο Αντώνης Ρέμος στην πολυτελή βίλα που έχει στην κατοχή του δίπλα σε αυτή του επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη. Φαίνεται όμως, πως για τους ντόποιους του νησιού η ύπαρξη της εκκλησίας ήταν γνωστή και κάποιοι μάλιστα ήθελαν να το εξαφανίσουν.Ο λόγος για το μπάζωμα του μικρού Ναού του τραγουδιστή (δείτε εδώ τι συνέβη). Ο Αντώνης Ρέμο…

...ς είχε χτίσει την εν λόγω εκκλησία και μάλιστα της είχε δώσει το όνομα ''Κωνσταντίνου και Ελένης''.Η συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου στα τα Θυρανοίξια του ναού του στη ΜύκονοΜέσα από τις νέες πληροφορίες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live την Πέμπτη 28/3 βλέπουμε φωτογραφίες...

Πολλοί ήταν εκείνοι που δε γνώριζαν για το εκκλησάκι, που είχε χτίσει ο Αντώνης Ρέμος στην πολυτελή βίλα που έχει στην κατοχή του δίπλα σε αυτή του επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη. Φαίνεται όμως, πως για τους ντόποιους του νησιού η ύπαρξη της εκκλησίας ήταν γνωστή και κάποιοι μάλιστα ήθελαν να το εξαφανίσουν.

Ο λόγος για το μπάζωμα του μικρού Ναού του τραγουδιστή (δείτε εδώ τι συνέβη). Ο Αντώνης Ρέμος είχε χτίσει την εν λόγω εκκλησία και μάλιστα της είχε δώσει το όνομα ”Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Η συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου στα τα Θυρανοίξια του ναού του στη Μύκονο

Μέσα από τις νέες πληροφορίες, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live την Πέμπτη 28/3 βλέπουμε φωτογραφίες από τα Θυρανοίξια που είχε κάνει στην εκκλησία ο τραγουδιστής με τον ίδιο να έχει μεγάλη συγκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.