«Γύρισα από το Survivor και πουλούσα σαρδέλα…» – Από την Βαρβάκειο στην πολιτική γνωστός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

March 28, 2024


Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Action 24, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/3, ο πρώην παίκτης του Survivor (δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ), Βαγγέλης Σίμος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου.Φέτος, ωστόσο, μεταπήδησε στην πολιτική μετά από πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου να αναλάβει πολιτικός εκπρόσωπος στους “Δημοκράτες”. «Είμαι από 15 χρονών, είναι μια επιχεί…

...ετοχή του στην πολιτική και την Βαρβάκειο«Είμαι από 15 χρονών, είναι μια επιχείρηση που ανέλαβα στην κρίση και κατάφερα να μείνω ζωντανός. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι... Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα υγείας, δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί μου. Φτάσαμε σε ακραία σημεία, ήταν πολύ δύσκολα...

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Action 24, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/3, ο πρώην παίκτης του Survivor (δείτε εδώ το αποψινό τρέιλερ), Βαγγέλης Σίμος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου.

Φέτος, ωστόσο, μεταπήδησε στην πολιτική μετά από πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου να αναλάβει πολιτικός εκπρόσωπος στους “Δημοκράτες”.

Τι είπε ο Βαγγέλης Σίμος για την συμμετοχή του στην πολιτική και την Βαρβάκειο

«Είμαι από 15 χρονών, είναι μια επιχείρηση που ανέλαβα στην κρίση και κατάφερα να μείνω ζωντανός. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι… Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα υγείας, δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί μου. Φτάσαμε σε ακραία σημεία, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα…» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε επίσημα – Αποχωρεί ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ

«Εγώ πάντα εξέφραζα το κέντρο, αυτό ήταν που πάντα ήθελα, γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση. Το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει.» πρόσθεσε σχετικά με την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Δεν πήρα το πτυχίο μου για να βοηθήσω τους γονείς μου… Έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο της Βαρβακείου. Εκεί βλέπεις τις ανάγκες του κόσμου… Το μαγαζί μου βεβαίως θα το κρατήσω. Θα προσπαθήσω να το συνδυάσω… Από το Survivor γύρισα και πούλαγα σαρδέλα. Αν υπάρχει μια άλλη εξέλιξη θα κοιτάξω να βρω άλλους τρόπους» ανέφερε ο Βαγγέλης Σίμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.